0855926266

Byggbodar - Etablering - byggetablering - kontorsetablering - sovetablering

En lösning som passar både dig och din personal det är vårt mål att fokusera på. Därför tillverkar vi alltid byggbodar och arbetsbodar enligt kundens behov. Här kan du se ett par exempel på möjliga planlösningar i byggbodarna. Varje projekt kan användas som matplats, kontor, omklädningsrum, mötesrum, etc. Priset på nya byggbodar är mycket attraktivt också pga låga driftkostnader och bra isolering 20-25cm. Bodarna kan man etablera i olika kombinationen samt snabbt montera ihop. Byggbodar är mobila och enkla att transportera till olika platser. Nya arbetsbodar och personalbodar skapar ett tryggt och trevligt arbetsmiljö.

3MOD-19P

Byggetablering

Ett komplett utrustade moduler för 19 byggare. Toaletter, duschar, torkskåpen, Ikea kök. Allt enligt planritning. Sidomoduler ska vara alltid på sidan i samma kombination, går endast att lägga till ett par center moduler med eller utan kök.

3MOD-15P

Byggetablering

Etablering/byggbodar för 15 byggare. Finns toa, dusch, torkskåp och kök. Levereras enligt planritning. Storlek på etablering man kan anpassa med antal center moduler med eller utan kök.

4MOD-C-E1-K2RO-UNI

Byggetablering för 18-22 pers

Kombination av bodar med omklädning, lunchrum samt hygienutrymme för arbetskraft på byggplatsen. I entrébod vi kan montera torkskåpen eller hyllor. 

Går att kombinera flera bodar till helt anpassade planlösning. 

Vi kan leverera bodar helt utrustade eller gör det själv.

5MOD-4M3-E1

5 oberoende etableringsbodar för byggarbetsplats. 

Varje omklädningsmodul har dusch, torkskåpen, tvätt-ränna, 6dubbelskåp, bord med stolar, kyl/frys, mikro. 

8MOD-6K2R-H-E1

Etablering med sovplatser, kök och hygienutrymme för 12 personer. Entré bod med 2toa och servicerum, hygien-bod med duschar och köksmöbler från IKEA.

Sovbodar man kan helt enkelt ändra/kombinera med kontorsbodar, mm.

8MOD-8UNI

Oberoende sov-moduler/boendemoduler med egen entré på gavelsida.  1sovplats per moduler eller 2sovplatser per modul beroende på önskemål. I badrummet finns plats för tvättmaskin. Vi kan leverera modulerna utrustade med sängar, borden, garderober eller ni kan ordna inredning på egen hand.

Självklart man kan anpassa antal moduler och stappla till 2-plansetablering.

7MOD-K-UNI-K1-R-E1-3K2R

Kontorsetablering med konferens

Separat toalet för D/H samt servicerum för städutrustning i entrémodul. Extra badrum har dusch och möjligheten att placera tvättmaskin. Bod med minikök passar som lunchrum. 

Går att kombinera flera olika antal bodar ihop.

Vi kan leverera bodar helt utrustade eller gör det själv.

8MOD-6K2R-C-H

Kontorsetablering med toa och konferens

13 kontorsrum, konferens, toa för D/H

Vi kan leverera bodar helt utrustade eller gör det själv.

Antal moduler man kan justera för den bästa anpassningen eller kombinera med andra bodar av E-serie.