0855926266

Köpvillkor:

1. Nytillverkade bodar fakturerar vi direkt efter leverans med 10dagar netto.

2. Levererade lagervaror fakturerar vi vid leverans med 10dagar netto.

3. Beställda EJ levererade lagervaror fakturerar vi upp till 14dagar efter beställningsdagen, även om bodar finns kvar på Borbas uppställningsplatsen, betalnings villkor som gäller är 10dagar netto.

4. Om kunden beställde bodar av oss, och kan inte hämta, har ingen plats, har ingen tid att ordna platsen, vill inte ta emot leveransen, och bodarna står kvar på Borbas uppställningsplatsen längre än 30dagar, vi debiterar 42kr netto/bod/dag.

5. Om kunden Ej betalar för bodarna längre än 7dagar, direkt hämtar vi bodarna och fraktar till uppställningsplatsen i Vallentuna. Vi fakturerar kunden för fraktkostnader fram och till uppställningsplatsen!

6. Transportskador – anmäla upp till 3dagar efter leverans! (e-post med bilder)

7. Produktfel – felanmälan – anmäla upp till 3dagar efter leverans! (e-post med bilder)

8. Reklamation – skriv till oss en enkelt e-post meddelande, glöm inte att bifoga ett par bilder samt. tex. modell, namn, varumärke av trasig utrustning.

9. Kunden får inte åtgärda upptäckta fel på egen hand före reklamationsanmälan/kontakt med leverantör (Borbas Container AB) 

10. Garanti:

*på vitvaror, el-utrustning, mm, är oftast 12-24mån – garanti från tillverkaren!
*på fönster, dörrar, handtag är 24mån – garanti från tillverkaren!
*5år – gäller nytillverkade moduler med svetsade plåttak!

OBS!!!

Alla ändringar till moduler/bodar/produkter ska vara skriftligt via e-post.

Alltid kräva från säljaren för att uppdatera offerten samt ritningar vid minsta förändring, levererade produkten ska komma till kunden enligt sista mejlade offert!