Snabbast att montera ihop!

Ställ bodarna/modulerna ram mot ram. Använd polimerfog för att täta utifrån. Ni kan även använda isolerings skivor, täcklister av MDF och plåtdetaljer för att få bodarna/modulerna isolerad inifrån!

3 varianter på fasad och väggar!

  • Serie GT – Träfasad med laminatskivor inne eller gipsskivor som alternativ
  • Serie GP – Plannja trend plåtfasad med laminatskivor inne eller gipsskivor som alternativ
  • Serie PP – Väggar av sandwichskivor med 100mm isolering av stenull

Underhållsfri, tät och stark tak!

Taket är byggt av 1,5mm TRP plåt som är svetsad runt om hela konstruktionen. Då vi använder oss av ett tak av stål kan vi garantera att taket är helt tätt och klarar en stor mängd snö.

Etablering – gör det själv, enkelt!

Ni kan skapa era egna etableringar genom att enkelt göra det via vår hemsida och sedan klistra in dem i MS word eller OpenOffice writer

Tillverkning

Borbas projekterar och tillverkar olika typer av byggbodar, kontorsbodar och modul byggnader. Alla moduler har hög kvalité och är anpassade för det svenska klimatet. Bodarna är enklar att montera ihop och transportera.

Försäljning

Borbas både säljer och hyr ut våra bodar både till företag och privatpersoner. Alla bodar är nytillverkade. Kortaste tiden för uthyrning är sex månader. Våra standard bodar hittar ni under respektive meny. Om ni bestämmer er för att köpa bodarna kan vi anpassa bodarna efter era önskemål.

Köp vs hyr

Ni kan köpa eller hyra våra bådar. Om ni vet att ni kommer att hyra bodarna mer än 18månader så är det mer ekonomiskt fördelaktigt för er att köpa bodarna.

Lev. tid

Borbas levererar över hela Norden. Bodarna transporteras på långtradare/kranbil med släp. Vi gör leveransen kostnadseffektiv för alla parter. Lagervaror levererar vi inom ett par dagar. Kundanpassade bodar som vi bygger direkt i fabriken levererar vi inom 3 – 8 veckor.