Tillverkning

Borbas projekterar, tillverkar och levererar olika typer av byggbodar, kontors bodar, modul byggnader, etableringar, boende moduler.  Alla moduler har högsta stabilitet och hållbarhet och är mer än bra anpassade för svenska marknaden och klimat. Bodarna är enkla att montera ihop, montera ner och transportera.

Försäljning

Vi säljer eller hyr ut våra bodar och moduler. Både till företag och privata personer. Alla bodar är nytillverkade under 2016/2017 och kortaste uthyrningstid är 6månader. Våra standard bodar för hittar man under bodar i meny. Om ni bestämmer er för att äga bodarna, så kan vi anpassa storlek, planlösning och inredning till kundens önskemål.

Köp vs hyr

Våra kunder köper eller leasar bodarna. Leasing eller avbetalning ger kunden möjligheten att äga bodar med ungefär samma månadskostnad som uthyrning. Om ni som kund planerar att använda bodar längre än 18månader, så rekommenderar vi er att fråga banken om finansiering, innan ni bestämmer er för att hyra bodarna.

Lev.tid 4-8v!

Borbas Container AB levererar snabbt över hela landet. Bodarna transporteras på kranbil, långtradare, eller en kranbil med släp. Vi anpassar kostnadseffektiva fraktlösningar för att spara både tid och pengar. Lagervaror levererar vi inom ett par dagar, kundanpassade bodar inom 3-8veckor!