Snabbt att montera ihop!

Man ställer bodar/moduler ram mot ram, därför räcker ett par patroner med polimerfog för att täta modulerna utifrån. Inifrån används isolerings skivor, täcklister av MDF eller plåtremsor!

3 varianter på fasad och väggar!

  • Serie GT – Träfasad med laminatskivor inne eller gipsskivor som alternativ
  • Serie GP – Plannja trend plåtfasad med laminatskivor inne eller gipsskivor som alternativ
  • Serie PP – Väggar av sandwichskivor med 100mm isolering av stenull

Tät och stark tak!

Taket är byggt av 1,5mm TRP plåt som är svetsad runt om hela konstruktionen. Då vi använder oss av ett tak av stål kan vi garantera att taket är helt tätt och klarar en stor mängd snö.

Etablering – planera själv!

Ni kan skapa era egna etableringar genom att enkelt göra det med nedladdningsbara planritningar. Klistra in dem i MS word eller OpenOffice writer, klart!

Tillverkning

Borbas projekterar och tillverkar olika typer av byggbodar, kontorsbodar och modul byggnader. Alla moduler har hög kvalité och är anpassade för det svenska klimatet.

Försäljning

Borbas både säljer och hyr ut bodar både till företag och privatpersoner. Alla bodar är nytillverkade. Kortaste tiden för uthyrning är sex månader. Våra standard bodar hittar ni under respektive meny!

Köp vs hyr

Ni kan köpa eller hyra våra bodar och moduler. Om ni vet att ni kommer att hyra bodarna mer än 18månader så är det mer ekonomiskt fördelaktigt för er att köpa bodarna.

Lev. tid

Borbas levererar över hela Norden. Bodarna transporteras på långtradare eller kranbil. Vi gör leveransen kostnadseffektiv för alla parter. Lagervaror levererar vi inom ett par dagar. Kundanpassade bodar levererar vi inom 3-8 veckor.