0855926266

STAPLING

Vi använder Isover som isolering. Tjocklek på isolering i väggarna är anpassningsbart, men som standard är 200mm. Golvisolering – 250mm, taket har 200-250mm.

Ramen

HYBRID BOD

Bodar baserar på en hybrid konstruktion: stålram kombinerad med trästomme. Ramen är svetsad av 5mm och 3mm stålprofiler, sandblästrad och målad med valfri kulör enligt RAL eller NCS. Vikt  ca 1620kg!

STÅL TAK

Taket vi gör av 1,5mm TRP stål plåt  svetsad runt om till ramen. Boden är helt tätt, robust och underhållsfri. Svetsade tak ger extra stabilitet till konstruktionen.

HÅLLBART

Smart stål konstruktion garanterar längre hållbarhet än traditionella bodar som är byggt av trä. 45×195 vägg stomme ger att boden klarar mycket vikt och snö. 

ISOLERAD

Vi använder Isover som isolering. Tjocklek på isolering i väggarna är anpassningsbart, men som standard är 200mm. Golvisolering – 250mm, taket har 200-250mm.

Välkända färger

Välj mellan standard vit&gul eller kombinera kulörer till företags färger. Vi anpassar bod till dina behov. Vi är flexibla, vi bygger också skräddarsydda moduler och bodar.

Specifikation på våra standard moduler – Etablerins serie. Spec gäller standard modul E K

ENKELT ATT MONTERA IHOP

För att koppla flera bodar ihop räcker T-gummi list eller ett par patroner med utefog, isolering för att fylla upp mellanrum t.ex: mellan dörrarna eller mellan två bodar utan långvägg, och MDF smygar eller plåtremsor för att täcka isoleringen.

PLANLÖSNING

Även våra standardmodeller är helt anpassningsbara. Vi kan justera: dörrplacering, fönsterstorlek, placering av toalett, duschar, mm.