0855926266

Boendebodar

Allt fler människor uppskattar billiga bostadsmoduler som är enkelt att bygga och visuelt attraktiva. Dessutom letar de efter boutrymme som är billig att underhålla. De kan bo i ett utrymme som är dessutom mobilt och enkelt att flytta. Vi tillverkar containerhus och kan leverera till alla onskade platser i Sverige. Helt utrustad och nyckelfärdig attefallshus passar utmärkt i skogens naturliga landskap, men kan lika bra monteras i centrala Stockholm. Containerhus är också en bra idé för tonnåringar att lära sig ta eget ansvar. Vårt företag tillverkar billiga bostadsmoduler som är lämpliga för studenter. Alla modulerna är anpassade på året runt boende därför de är multifunktionella och kan användas även som ett minihus, gästhus, attefallshus. Det går att anpassa planlösningen och byggteknologin till kundens egna behov.

Boendebod – Modulhus Borbas 28kvm

En mobil lägenhet på ca 28kvm. Vardagsrum med Ikea kök, sovrum, helt utrustade badrum. Möbler och inredning går att anpassa till eget önskemål. Varje element går att justera. Boendebodar är en beställningsvara, om du letar efter andra kombinationer, kontakta oss. Vi hjälper till med projektering och inredning.

Allt börjar från en enkelt ritning, senare skapar vi 3D projekt, om allt stämmer bra vi börjar produktion och levererar till önskade plats efter 12-14 veckor. Vi kan tillverka billigare boendebod eller lyxig modul som på bilderna med luftvärmepump, vinylgolv, duschkabin, el-styrda rulljalusier, terrass, mm. 

Boendebod Borbas 46kvm

Lägenhet på ca 46kvm. Passar 2 till 3 personer. Möblering och inredning kan man justera vid projektering och beställning. Man kan även köpa boendebod utan kök och badrum. Har ni speciella önskemål gällande storlek, placering, inredning, kontakta oss. Vi kan skapa en projekt enligt er beskrivning och önskemål.