0855926266

Boendebodar

Allt fler människor uppskattar billiga bostadsmoduler som är enkelt att bygga och visuelt attraktiva. Dessutom letar de efter boutrymme som är billig att underhålla. De kan bo i ett hus som är dessutom mobilt och enkelt att flytta. Vi tillverkar containerhus och kan leverera till alla onskade platser i Sverige. Helt utrustad och nyckelfärdig attefallshus passar utmärkt i skogens naturliga landskap, men kan lika bra monteras i centrala Stockholm. Containerhus är också en bra idé för tonnåringar att lära sig ta eget ansvar. Vårt företag tillverkar billiga bostadsmoduler som är lämpliga för studenter. Alla modulerna är anpassade på året runt boende därför de är multifunktionella och kan användas även som ett minihus, gästhus, attefallshus. Det går att anpassa planlösningen och byggteknologin till kundens egna behov.

Boendebod - Modulhus Borbas 28kvm

En mobil lägenhet på ca 28 kvm med vardagsrum, Ikea-kök, sovrum och helt utrustat badrum. Möbler och inredning går att anpassa efter egna önskemål, och varje element går att justera. Boendebodar är en beställningsvara, så om du söker andra kombinationer kan du kontakta oss. Vi hjälper till med projektering och inredning.

Allt börjar med en enkel ritning, och därefter skapar vi ett 3D-projekt. Om allt stämmer bra, påbörjar vi produktionen och levererar till önskad plats efter 12-14 veckor. Vi kan tillverka både billigare boendebodar och lyxigare moduler som den på bilderna, med luftvärmepump, vinylgolv, duschkabin, elstyrda rulljalusier, terrass med mera.